• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Schadebedrijf

Wanneer u op wat voor manier dan ook autoschade heeft opgelopen, is het belangrijk dat de schade zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Ook wanneer u nog gewoon met de auto kunt rijden, moet u er rekening mee houden dat er ook schade kan zijn die aan de buitenkant niet direct zichtbaar is. Daarbij kunnen kleine beschadigingen vaak snel uitgroeien tot grotere, veel ernstigere (en dus kostbare) problemen. Het gaat om uw veiligheid! Maar hoe herkent u een goed schadebedrijf? En hoe zorgt u dat u niet teveel betaalt voor schadeherstel?

 

Ga voor een FOCWA erkend schadebedrijf

Wat voor schadebedrijf u ook kiest, zorg altijd dat u gaat voor een schadebedrijf dat is aangesloten bij de Federatie van Organisaties in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven (FOCWA). Bij een FOCWA erkend schadebedrijf bent u namelijk verzekerd van:

  • Een uitstekende service
  • Garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
  • Deskundige specialisten
  • Een goede afhandeling van klachten

 

Er zijn in Nederland zo’n 2400 bedrijven aangesloten bij de FOCWA. U kunt er dus van uit gaan dat er ook bij u in de buurt een FOCWA erkend schadebedrijf zit!

 

Op zoek naar het goedkoopste schadebedrijf?

Autoschade kan behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. Bent u op zoek naar een goed en goedkoop schadebedrijf, zet dan uw schade opdracht gratis en vrijblijvend op 123autoschade.nl. U ontvangt dan binnen 24 uur meerdere offertes van FOCWA-erkende schadebedrijven in uw regio. Deze offertes kunt u vervolgens vergelijken op o.a. tarieven, afstand en reviews. Zo vindt u snel en gemakkelijk het goedkoopste schadebedrijf!

Laden ...

Laden