• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Interieurschade auto

Een gevallen sigaret die een brandgat in de bekleding heeft veroorzaakt. De hond die ongemerkt op de achterbank heeft zitten kauwen. Het pak melk uit de boodschappentas dat spontaan geëxplodeerd is. Het kan allemaal gebeuren. Interieurschade verhelpen kan behoorlijk in de kosten lopen, daarom hebben we in deze blogpost een aantal tips voor u op een rijtje gezet om interieurschade aan uw auto te voorkomen.

 

Verkleuring van het dashboard voorkomen

Een veelvoorkomende vorm van schade aan het dashboard is verkleuring door de zon. Gelukkig kan dit heel eenvoudig voorkomen worden door aan de binnenkant of de buitenkant van uw voorruit een zonnescherm te plaatsen. Dergelijke zonneschermen zijn al voor een paar euro verkrijgbaar.

 

Schade aan het stuur voorkomen

Het vervangen van een compleet stuur kan behoorlijk in de kosten lopen. Als het alleen gaat om lichte beschadigingen, is het in veel gevallen is het voordeliger om het stuur simpelweg opnieuw te (laten) bekleden. U kunt er ook voor kiezen om een stuurhoes aan te schaffen om zo lichte beschadigingen te voorkomen.

 

Schade aan autobekleding voorkomen

Een ongeluk zit natuurlijk in een klein hoekje, maar door uw autobekleding goed te onderhouden kunt u schade door slijtage in ieder geval tot een minimum beperken. Goed onderhoud is vooral belangrijk wanneer u lederen autobekleding heeft. Dat betekent dat u het eens in de zoveel maanden moet reinigen en behandelen met een geschikte leerolie. Dit zorgt dat het leer soepel blijft, waardoor het minder snel slijt of scheurt.

 

Goedkoop interieurschade auto herstellen?

Heeft u toch interieurschade opgelopen die u niet zelf kunt verhelpen? Geef dan uw interieurschade auto door op 123autoschade.nl en wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur de beste offertes krijgt van schadeherstelbedrijven in uw buurt. Zo kunt u heel snel en simpel de voordeligste deal vinden!

 

KLLIK HIER EN START!

Laden ...

Laden