• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Code ROOD? Rijden op eigen risico!

Tijdens de extreme weersomstandigheden (CODE ROOD) loop jij als automobilist een grote risico dat de schade niet word vergoed door de verzekeraar. Dit is de afgelopen maand enkele dagen van toepassing geweest in het noorden van Nederland.

 

Wanneer je bij CODE ROOD de weg op gaat, en je loopt schade op, dan wordt er aan de van de dekking beoordeeld wat de vergoeding is voor de schade. Wanneer er sprake is van roekeloos rijgedrag wordt de schade die je aan anderen richt wel vergoed, maar de verzekeraar heeft alsnog het recht om de schade op de bestuurder te verhalen!

 

Wat verstaan we onder roekeloos rijgedrag? Roekeloos rijgedrag is een rijgedrag waar je “opzettelijk schade wilt rijden” Het is dan nog net niet opzettelijk gedaan!

 

Wanneer hier sprake van is, en je auto is ALLRISK verzekerd, dan zal de verzekeraar je eigen auto alsnog niet vergoeden.

 

Wil je geen schade rijden? Houd voldoende afstand en pas je snelheid aan!

 

Toch schade en de verzekeraar vergoed dit niet? Plaats je schade GRATIS en VRIJBLIJVEND op www.123autoschade.nl en sluit VRIJBLIJVEND de beste deal wat bij jou past!

Laden ...

Laden