• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Bumperschade herstellen

Of u nu zelf niet goed heeft opgelet of dat het door iemand anders is veroorzaakt, bumperschade is altijd vervelend. Het is één van de meest veelvoorkomende vormen van autoschade, en vergt vaak een prijzige reparatie. In deze blogpost vertellen we u alles dat u moet weten over bumperschade herstellen.

 

Methodes bumperschade herstellen

Er zijn verschillende methodes voor bumperschade herstellen. De beste oplossing is afhankelijk van het soort bumperschade dat u heeft. Gaat het om een kleine kras of schaafplek, dan kan een moderne methode zoals spotrepair uitkomst bieden. In het geval van deukjes waarbij de lak niet beschadigd is, kan er wellicht gebruik worden gemaakt van uitdeuken zonder spuiten; hierbij wordt de deuk als het ware uit het oppervlak ‘gemasseerd’, zonder dat de schade overgespoten hoeft te worden. Dergelijke methodes voor plaatselijk herstel zijn aanzienlijk goedkoper dan wanneer de gehele bumper onder handen genomen moet worden.

 

Bumperschade herstellen: claimen of niet?

Het merendeel van de autobezitters is gewoon verzekerd voor bumperschade. U kunt de kosten voor bumperschade meestal dan ook gewoon bij uw verzekering claimen. Wanneer het echter om beperkte bumperschade gaat, kan het soms in uw voordeel zijn om de bumperschade niet te claimen en deze gewoon zelf te bekostigen. Zeker als u nog profiteert van uw no-claim korting. Schadeclaims kunnen namelijk zorgen dat uw maandelijkse premie omhoog gaat, waardoor u op de lange termijn vaak goedkoper uit bent als u de kosten voor bumperschade herstellen gewoon zelf betaalt.

 

Offertes aanvragen voor bumperschade herstellen

Wilt u weten wat u kwijt bent aan uw bumperschade herstellen? Zet dan vandaag nog uw schade opdracht op 123autoschade.nl! U ontvangt dan binnen 24 uur offertes van autoschade herstelbedrijven bij u in de buurt. De offertes kunt u vervolgens vergelijken op tarieven, afstand en bedrijfsprofiel. Zo heeft u niet alleen een goede indicatie van de verwachte kosten, maar kunt u ook meteen de voordeligste optie kiezen!

 

KLIK HIR EN START!

Laden ...

Laden