• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Autoschade zelf herstellen

Een goede autoverzekering is onmisbaar voor elke autobezitter. Toch kiezen mensen in bepaalde gevallen voor de autoschade zelf herstellen. Het kan namelijk zo zijn dat na het melden van schade die niet door een ander is veroorzaakt, de premie van uw verzekering omhoog gaat. De kosten van de reparatie worden dan wel vergoed, maar op de langere termijn bent u dan toch duurder uit door de hogere premie. Wilt u de autoschade zelf herstellen zodat u kunt blijven profiteren van uw no-claim korting? Lees dan verder.

 

Lichte autoschade zelf herstellen

Uw autoschade zelf herstellen is eigenlijk alleen aan te raden wanneer het om zeer lichte autoschade gaat, zoals krassen of schampschade. Dergelijke beschadigingen zijn vaak vrij eenvoudig zelf te verhelpen. Zo zijn er allerlei middeltjes verkrijgbaar waarmee u lichte lakschade zelf kunt wegpoetsen zonder dat de auto hiervoor opnieuw overgespoten hoeft te worden. Hetzelfde geldt voor een kapotte reflector of een gebarsten achterlicht.

 

Zwaardere autoschade zelf herstellen

Bent u bijvoorbeeld tegen een paaltje gereden of heeft u een aardige klapper gemaakt, dan moet u er rekening mee houden dat er naast uiterlijke beschadigingen ook schade aan de binnenkant van de auto kan zijn. Een beschadigde chassisbalk is niet direct zichtbaar maar heeft wel een negatieve invloed op de wegligging en de stevigheid van de auto, waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan als u verder rijdt. Neem bij autoschade dus altijd het zekere voor het onzekere en laat uw auto nakijken door de garage.

 

Goedkoop autoschade laten herstellen?

Wilt u goedkoop autoschade laten herstellen, zet dan vandaag nog uw schade opdracht op 123autoschade.nl. U ontvangt dan binnen 24 uur meerdere offertes van schadeherstellers bij u in de buurt. Deze offertes kunt u direct vergelijken op o.a. tarieven, afstand en bedrijfsprofiel. Zo kunt u heel goedkoop uw autoschade zelf herstellen!

 

KLIK HIER EN START!

Laden ...

Laden