• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Autoschade kosten

Wanneer u autoschade heeft opgelopen, dan wilt u natuurlijk weten wat de autoschade kosten zijn. Deze worden bepaald door verschillende factoren, welke we hieronder voor u op een rijtje hebben gezet.

 

#1. Plaats

De eerste bepalende factor bij autoschade kosten is de plaats waar de autoschade zit. Bij schade op bepaalde plaatsen is plaatselijk herstel niet altijd mogelijk. Bij bumperschade bijvoorbeeld, moet vaak de gehele bumper worden vervangen.

 

#2. Diepte

Ook de diepte van de deuk of kras is van invloed op de uiteindelijke kosten die u kwijt bent voor uw autoschade. Hoe dieper een deuk is, hoe meer arbeidskosten de schadehersteller zal rekenen voor het uitdeuken.

 

#3. Lengte

Niet alleen de diepte, maar ook de lengte van de schade is een belangrijke factor bij de kosten. Het herstellen van een langwerpige kras zal bijvoorbeeld een stuk prijziger zijn dan het repareren van een klein krasje. 

 

#4. Datum

Als u na het oplopen van de autoschade te lang wacht met het herstel kan er, met name bij krassen en deuken, roest ontstaan. En dan bent u nog verder van huis. Wanneer de autoschade is ontstaan is dus ook van invloed op de kosten van de autoschade.

 

Benieuwd naar uw autoschade kosten?

Heeft u autoschade opgelopen en bent u benieuwd naar de kosten? Bij 123autoschade.nl bent u aan het juiste adres! Plaats vandaag nog een beschrijving van uw autoschade op onze website, en u ontvangt binnen 24 uur meerdere offertes van autoschade herstellers bij u in de buurt. Gratis en vrijblijvend. Zo kunt u heel eenvoudig vergelijken op prijs, afstand en kwaliteit, en de voordeligste offerte kiezen.

 

KLIK HIER EN START!

Laden ...

Laden