• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Autoschade herstelmethodes

Autoschade herstel is erg belangrijk wanneer uw auto schade heeft opgelopen. Het is niet alleen een esthetische kwestie, maar ook een kwestie van verkeersveiligheid. De schade moet namelijk dusdanig worden hersteld dat de auto in alle opzichten weer goed en veilig functioneert.

 

Autoschade herstel na een aanrijding

Na een aanrijding is het zaak dat de auto grondig wordt gecontroleerd; niet alleen op uiterlijke schade zoals lakschade en deukjes, maar ook op schade die in de eerste instantie niet zichtbaar is. Zo zou het best mogelijk kunnen zijn dat in zo’n geval de chassisbalken van de auto beschadigd zijn. Dit heeft een negatieve invloed op onder andere de wegligging van de auto. Doorrijden met een beschadigde chassisbalk zou zo een ongeval kunnen veroorzaken!

 

Autoschade herstel bij roest

Roest is een veelvoorkomend probleem, dat helaas niet door alle autobezitters serieus wordt genomen. Roestvorming mag onschuldig lijken, maar wanneer het verwaarloosd wordt kan het ernstige gevolgen hebben. Zo kan de roestvorming zich uitbreiden naar belangrijke onderdelen, die uiteindelijk totaal kunnen wegrotten. Met alle gevolgen van dien.

 

Autoschade herstel bij ruitschade

Een andere vorm van autoschade die vaak te lang genegeerd wordt is ruitschade. Een klein sterretje in de voorruit dat niet in uw directe zichtveld zit lijkt wellicht niet zo erg, maar wanneer u hiermee door blijft rijden kan dat sterretje al snel uitgroeien tot een enorme barst of scheur in de voorruit. Dit risico bestaat zelfs wanneer u heel voorzichtig rijdt; plotselinge temperatuurverschillen kunnen ook de oorzaak zijn van het uitscheuren van een sterretje.

 

Offertes aanvragen voor autoschade herstel

Autoschade herstel kan soms behoorlijk in de kosten lopen. Wilt u voorkomen dat u onnodig veel moet betalen voor uw autoschade herstel, zet dan uw schade opdracht op 123autoschade.nl. U ontvangt  binnen 24 uur meerdere offertes van schadeherstellers bij u in de buurt. Vervolgens kunt u eenvoudig offertes vergelijken op o.a. tarieven, afstand en bedrijfsprofiel. Zo bent u altijd verzekerd van voordelig autoschade herstel!

 

KLIK HIER EN START!

Laden ...

Laden