• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Autoschade door vandalisme?

Heeft u autoschade door vandalisme? Dit is wat u moet doen!

 

Doe aangifte bij de politie

Of de dader nu wel of niet bekend is, u moet altijd aangifte doen bij de politie. Zonder aangifte kunt u namelijk de schade niet claimen bij de verzekering. Bij meerdere meldingen van vandalisme wordt een onderzoek gestart, waardoor de dader wellicht alsnog achterhaald kan worden.

 

Ga na of er getuigen zijn

Vraag mensen uit de buurt of zij wellicht iets hebben gezien. Op basis van getuigenverklaringen kan de dader wellicht achterhaald worden. Of misschien heeft de winkel aan de overkant wel een bewakingscamera.

 

Bedenk of u de schade bij de verzekering wilt claimen

U kunt een schadeclaim indienen bij de verzekering. Houdt u er rekening mee dat autoschade door vandalisme meestal alleen vergoed wordt als u all-risk verzekerd bent. Maar zelfs als dat zo is kan het interessanter zijn om de kosten voor de schade uit eigen zak te betalen; het claimen van een reparatie gaat namelijk ten koste van de no-claim korting die u heeft opgebouwd, met als gevolg dat uw premie omhoog gaat. Door de schade zelf te vergoeden kunt u dus op de lange termijn meer besparen.

In het geval dat u wel weet wie de schade heeft aangericht en u hier ook bewijs van heeft, dan is het mogelijk om de schade op de dader te verhalen.

 

Offertes aanvragen voor autoschade door vandalisme

Wilt u de autoschade door vandalisme zelf betalen om uw no-claim korting te behouden, dan wilt u dit natuurlijk zo goedkoop mogelijk laten doen! Plaats uw schadeverslag op 123autoschade.nl en u ontvangt binnen 24 uur offertes van erkende schadeherstelbedrijven bij u in de buurt. Zo kiest u direct de beste deal!

 

Laden ...

Laden