• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Auto uitdeuken zonder lakschade

Een deuk in uw auto is erg vervelend en vaak prijzig om te laten repareren, zeker als er ook lakschade bij is. Maar wanneer u een deuk zonder lakschade heeft kunt u uw auto uitdeuken zonder lakschade; deze relatief nieuwe methode van uitdeuken is niet alleen aanzienlijk goedkoper, maar ook beter voor het milieu.

 

Hoe werkt een auto uitdeuken zonder lakschade?

In plaats van dat de schade wordt geschuurd, geplamuurd, gepolijst en opnieuw gespoten, wordt bij een auto uitdeuken zonder lakschade de deuk als het ware uit het materiaal ‘gemasseerd.’

 

Wat zijn de voordelen van een auto uitdeuken zonder lakschade?

De schadehersteller hoeft niet te schuren, plamuren en over te spuiten. Zelfs polijsten is in veel gevallen niet nodig. Dit scheelt een hoop tijd (vaak wordt de schade gerepareerd terwijl u wacht) en dus ook geld. Daarbij kan bijna elk autoschade herstelbedrijf deze techniek toepassen. Tot slot is deze methode ook veel vriendelijker voor het milieu, omdat er niet gespoten hoeft te worden.

 

Wanneer kies ik voor een auto uitdeuken zonder lakschade?

Een auto uitdeuken zonder lakschade kan als:

  • De lak van de auto zo goed als onbeschadigd is;
  • De schade niet groter is dan een twee euro muntstuk.

 

Een auto uitdeuken zonder lakschade is dus ideaal bij kleine deukjes die zijn veroorzaakt door bijvoorbeeld steenslag en hagelschade.

 

Goedkoop uw auto uitdeuken zonder lakschade?

Uw auto uitdeuken zonder lakschade is sowieso een voordelige manier om de schade te herstellen, maar wanneer u een schadehersteller zoekt via 123autoschade.nl kunt u nog meer besparen!

Het werkt heel simpel: u plaatst uw autoschade opdracht op de website, inclusief heldere foto’s van de schade en een omschrijving. Binnen 24 uur ontvangt u offertes van diverse schadeherstellers in uw buurt. Deze kunt u direct vergelijken op tarief, afstand en reputatie, waardoor u de beste deal kunt kiezen. Zo kunt u nog goedkoper uw auto uitdeuken zonder lakschade!

  

KLIK HIER EN START!

Laden ...

Laden