• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Auto lakschade herstellen

De beste manier voor auto lakschade herstellen wordt bepaald door wat voor lakschade u heeft. Gaat het om een enkele kras, schaafschade, een paar lichte krasjes of diepe krasjes? In deze blogpost bekijken we de verschillende methodes op het gebied van auto lakschade herstellen.

 

Overspuiten

Bij overspuiten wordt het hele beschadigde deel van de auto overgespoten. Bij schade aan de deur bijvoorbeeld, wordt de gehele deur overgespoten. U kunt ook overwegen om de hele auto over te laten spuiten als er meer lakschade is of als u de kleur zat bent.

 

Schuurpolijsten

Heeft u lichte (ondiepe) krassen? Dan kunt u de auto lakschade herstellen door de krassen eruit te schuren en vervolgens te polijsten. Dit gaat door middel van ‘excentrisch polijsten.’ Het polijstmiddel zorgt dat de lak gaat ‘vloeien’ waardoor krassen minder of zelfs helemaal niet meer zichtbaar zijn.

 

Krassen verwijderen zonder spuiten

Krassen verwijderen zonder spuiten, ook wel Sprayless Scratch Repair (SSR) genoemd, is een zeer goedkope en snelle manier om kleine krasjes of auto lakschade door steenslag te herstellen. De lak wordt gemaakt op basis van de kleurcode van de auto en op de kras aangebracht. De overtollige lak wordt gepolijst. SSR is een snelle, efficiënte manier van auto lakschade herstellen en neemt niet meer dan een uurtje in beslag.

 

Spotrepair

Met spotrepair kan men plaatselijk de auto lakschade herstellen. Dit is veel voordeliger dan het hele deel helemaal opnieuw overspuiten. Deze methode kost ook minder tijd dan overspuiten; in de meeste gevallen is uw auto klaar terwijl u wacht.

 

Goedkoop auto lakschade herstellen?

Plaats foto’s en een omschrijving van uw lakschade op 123autoschade.nl en u ontvangt binnen 24 uur offertes van verschillende autogarages en schadeherstelbedrijven uit uw buurt. Zo kunt u uw auto lakschade herstellen tegen de beste prijs!

 

KLIK HIER EN START!

Laden ...

Laden