• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Garage of schadeherstel

Garage of schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto, dan wilt u natuurlijk wel dat deze zo goed en zo snel mogelijk wordt hersteld. Veel mensen hebben de neiging om bij autoschade naar de garage te gaan waar ze ook hun onderhoud laten doen. Er zijn echter nogal wat verschillen tussen een regulier garagebedrijf en een schadehersteller. In deze blogpost vertellen we wat meer over de keuze tussen garage of schadeherstel.

 

Garage

De meeste garagebedrijven zijn vooral gespecialiseerd in het onderhouden van auto’s. U kunt hier terecht voor de kleine beurt en de grote beurt, voor het vervangen van onderdelen en voor het repareren van technische defecten.

 

Schadehersteller

Een zogeheten schadehersteller of autoschade herstelbedrijf is echt gespecialiseerd in het verhelpen van schade. Hierbij kunt u denken aan het herstellen van lakschade, het uitdeuken van deuren, motorbakken en bumpers en het identificeren van niet-zichtbare autoschade na een ongeval.

 

Garage of schadeherstel, wat is beter?

Een autoschade herstelbedrijf is volledig ingericht op schadeherstel, in tegenstelling tot een garagebedrijf dat eigenlijk alleen maar onderhoud doet. Natuurlijk bestaan er ook garagebedrijven die een gespecialiseerde afdeling voor schadeherstel hebben. Maar als dit niet het geval is kunt u het beste bij een professionele schadehersteller aankloppen.

 

Goedkope garage of schadeherstel?

Of u nu op zoek bent naar een garage of schadeherstel bedrijf, op 123autoschade.nl vindt u heel eenvoudig de goedkoopste oplossing! Zet dan uw schade opdracht of onderhoudsopdracht op de website en ontvang binnen 24 uur de beste offertes van garage of schadeherstel bedrijven bij u in de buurt. U kunt de offertes vergelijken op o.a. prijs, afstand en bedrijfsprofiel en zo de beste deal kiezen!

 

KLIK HIER EN START!

Laden ...

Laden