• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Autoruit reparatie

Autoruit reparatie

Wist u dat maar liefst 10% van de automobilisten in Nederland rond rijdt met een beschadigde voorruit? En dat terwijl de meesten inmiddels wel weten dat een klein sterretje al snel kan uitgroeien tot een grote scheur. Veel mensen stellen autoruit reparatie uit omdat ze bang zijn voor hoge kosten. Maar hoe zit het nu echt met de kosten van autoruit reparatie?

 

Autoruit reparatie methodes

Er zijn tegenwoordig zeer goede manieren om kleine beschadigingen in de autoruit te repareren, zonder dat hiervoor de gehele autoruit vervangen hoeft te worden. De autoruit specialist verwijdert eerst het vocht en de lucht uit de beschadiging. Vervolgens wordt er onder hoge druk een transparante kunsthars in de beschadiging aangebracht, welke wordt verwarmd middels UV-stralen. Tot slot wordt de beschadiging nog even afgewerkt met een speciale polish. En dat was het! Dergelijke autoruit reparatie methodes kosten vanzelfsprekend veel minder dan het vervangen van de gehele ruit, maar dan moet u er wel op tijd bij zijn.

 

Ben ik verzekerd voor autoruit reparatie?

Wanneer u een (gedeeltelijke) cascodekking heeft, of wanneer u bij het samenstellen van uw autoverzekering ruitschade in uw polis heeft opgenomen, dan worden de kosten van autoruit reparatie volledig door uw verzekering vergoed. Heeft u echter alleen maar een WA-verzekering, dan moet u zelf voor de autoruit reparatie betalen. De kosten voor het repareren van een plaatselijke beschadiging in de autoruit liggen meestal russen de 50 en de 80 euro. Maar wanneer u de gehele autoruit moet laten vervangen, dan bent u, afhankelijk van wat voor auto u heeft, tussen de 150 en 400 euro kwijt.

 

Op zoek naar de goedkoopste autoruit reparatie?

De prijsverschillen in de branche zijn groot. Wilt u verzekerd zijn van de goedkoopste autoruit reparatie? Zet dan gratis en vrijblijvend uw autoschade opdracht op 123autoschade.nl! U ontvangt binnen 24 uur offertes van verschillende reparateurs in uw buurt, en kunt de offertes vergelijken op o.a. prijs, afstand en reviews. Zo betaalt u dus nooit teveel voor uw autoruit reparatie!

OPDRACHT PLAATSEN 

Laden ...

Laden