• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Autogarage offerte beoordelen

Autogarage offerte beoordelen

Wanneer u uw auto wegbrengt voor onderhoud of reparaties, dan wilt u natuurlijk graag weten waar u aan toe bent. Dat geldt ook voor de kosten. Wilt u de beste deal, dan is het slim om bij meerdere autogarages een vrijblijvende offerte aan te vragen. Met onderstaande tips kunt u gemakkelijk een autogarage offerte beoordelen.

 

#1. Check of de garage gebruik maakt van originele onderdelen of universele onderdelen.

Originele onderdelen zijn speciaal voor uw auto ontwikkeld, maar vaak wel prijziger dan universele onderdelen die wat kwaliteit betreft ongeveer gelijk zijn. Vraag naar de prijs van de onderdelen.

 

#2. Vraag na hoe het totaalbedrag is opgebouwd.

Hanteert de garage vaste prijzen voor onderhoudsbeurten, of worden de werkzaamheden apart berekend?

 

#3. Zitten er extra diensten bij onderhoud/reparaties en moet u hier ook extra voor betalen?

Bekijk hoe het zit met zaken als vervangend vervoer, een haal en/of brengservice, garantie op onderdelen, enzovoorts. Zijn dergelijke extra diensten standaard bij de prijs inbegrepen, is het gratis of moet u hier extra voor betalen?

 

#4. Zoek uit hoe het zit met onverwachte en verborgen kosten.

Het kan zijn dat tijdens de onderhoudsbeurt blijkt dat er iets gerepareerd moet worden. Spreek af dat de garage bij onverwachte bijkomende kosten telefonisch contact met u opneemt. Zoek ook uit of zaken als milieuheffingen en eventuele verwijderingsbijdrages al met het totaalbedrag verrekend zijn.

 

#5. Vergelijk offertes op 123autoschade.nl!

Plaats uw onderhoudsopdracht op 123autoschade.nl en ontvang binnen 24 uur offertes van verschillende autogarages bij u in de buurt. Deze kunt u accepteren of afwijzen; u weet nu alles over een autogarage offerte beoordelen, dus dat moet geen probleem zijn. Zo kiest u eenvoudig voor de beste deal!

 

OPDRACHT PLAATSEN 

Laden ...

Laden