• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Auto repareren of inruilen?

Auto Repareren of inruilen?

Uw auto is inmiddels alweer een paar jaar oud, en tijdens de laatste APK is gebleken dat er bepaalde onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden. Nu staat u voor de vraag: moet ik mijn auto repareren of inruilen? 123autoschade.nl helpt u graag om deze lastige vraag te beantwoorden.

 

Auto repareren

Heeft uw huidige auto een waarde van €3.000, dan is het doorgaans niet rendabel om nog eens €1.000 aan reparaties en herstelwerkzaamheden uit te geven. Het is een kwestie van overwegen of investeren in uw auto nog rendabel is. Verwacht u na de reparatie nog een paar jaar probleemloos met de auto verder te kunnen rijden, dan is het wel de moeite waard om een aanzienlijk bedrag te investeren.

 

Auto inruilen

Het liefst zou u natuurlijk in uw huidige auto door blijven rijden tot hij helemaal op is. Maar op het moment dat de kosten te hoog worden, is het wellicht verstandiger om uw auto in te ruilen. Dit geldt vaak ook wanneer uw auto al zes jaar of ouder is. Uw auto wordt namelijk elk jaar minder waard, en wanneer u daar de schade bij optelt bent u financieel hoogstwaarschijnlijk voordeliger uit wanneer u uw auto inruilt. 

 

Offerte aanvragen

Wilt u uw auto repareren of inruilen en wilt u weten wat de kosten zijn van het repareren van uw auto? Vraag dan vandaag nog gratis offertes aan via 123autoschade.nl. U ontvangt binnen 24 uur de beste aanbiedingen van schadeherstelbedrijven bij u in de buurt. Op die manier heeft u direct inzicht in de kosten en kunt u eenvoudig afwegen of u het de moeite waard vindt om uw auto te laten repareren, of dat u toch liever uw auto inruilt voor een nieuwe.

 

KLIK HIER EN START! 

 

 

Laden ...

Laden