• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Onderhoudsbeurt auto

Onderhoudsberut Auto

We weten allemaal dat een regelmatige onderhoudsbeurt auto zorgt voor een veiliger en betrouwbaarder voertuig met een langere levensduur. Toch stellen veel mensen de onderhoudsbeurt auto vaak uit vanwege de kosten die het met zich mee kan brengen. In dit artikel een aantal tips waarmee u kunt besparen op de kosten van de onderhoudsbeurt auto!

 

Tip 1: Volg de richtlijnen in het instructieboekje van uw auto

In het instructieboekje van uw auto staat precies beschreven hoe vaak uw auto onderhouden moet worden, en welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Ook staan er handige auto onderhoud tips in die specifiek gericht zijn op uw type auto. Bewaar het boekje op een plek waar u het niet snel kwijt raakt en houdt u aan de richtlijnen.

 

Tip 2: Laat kleine problemen zo snel mogelijk verhelpen

Het uitstellen van kleine reparaties kan leiden tot grotere problemen en dus meer kosten. U bent uiteindelijk echt veel goedkoper uit als u kleine en beginnende problemen direct laat verhelpen.

 

Tip 3: Probeer altijd zo bewust mogelijk te rijden

Door niet bewust te rijden maakt u onnodige onderhoudskosten. U kunt veel besparen op de kosten van auto onderhoud door bij stoplichten rustig op te trekken, rustig te rijden als de motor nog niet helemaal warm is, de auto wanneer mogelijk uit te laten rollen in plaats van te remmen, en beter te anticiperen op verkeerssituaties.

 

Tip 4: Vergelijk offertes van verschillende autogarages

De kosten voor een onderhoudsbeurt auto zijn ook afhankelijk van naar welke autogarage u gaat. Ga niet voor de eerste de beste, maar neem de tijd om prijzen te vergelijken, via een website als 123autoschade.nl. Hier kunt u gratis en vrijblijvend offertes van verschillende autogarages vergelijken. Zo bespaart u tientallen euro’s op de onderhoudsbeurt auto!

Laden ...

Laden