• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Kosten kleine beurt

Kosten kleine beurt

Wat is een kleine beurt en wat is het belang ervan? Welke werkzaamheden worden er uitgevoerd tijdens een kleine beurt? En wat zijn de kosten kleine beurt? Dat leest u in dit artikel!

 

Wat houdt een kleine beurt eigenlijk in?

Een kleine beurt is een periodieke onderhoudsbeurt, waarbij uw auto op een aantal cruciale punten wordt gecontroleerd. De motorolie en het motorolie filter worden vervangen en de remvloeistof, ruitenwisservloeistof worden weer op peil gebracht.

 

Wat is het belang van de kleine beurt?

Tijdig de kleine beurt laten uitvoeren voorkomt dat u met onverwachte reparatiekosten wordt geconfronteerd en verlengd tevens de levensduur van uw auto. Door de kleine beurt niet te lang voor u uit te schuiven bent u er altijd van verzekerd dat u in een veilige en betrouwbare auto de weg op kunt.

 

Wat zijn de gemiddelde kosten kleine beurt?

De kosten van een kleine beurt liggen rond de €120. Soms kan het zijn dat er aanvullende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden of dat er versleten onderdelen vervangen moeten worden. In dat geval kunnen de kosten kleine beurt wat hoger komen te liggen.

 

Hoe bespaar ik op de kosten kleine beurt?

De kosten van een kleine beurt kunnen nogal verschillen. Het is dan ook raadzaam om bij verschillende autogarages offertes aan te vragen en deze met elkaar te vergelijken. Dit kunt u heel eenvoudig doen op 123autoschade.nl. U plaatst gratis en vrijblijvend een onderhoudsopdracht op de website en ontvangt binnen 24 uur meerdere offertes van autogarages in omgeving. Die offertes kunt u vervolgens vergelijken op o.a. tarieven en reviews. Zo krijgt u meteen een goede indicatie van de verwachte kosten kleine beurt en kiest u altijd voor de laagste prijs!

 

KLIK HIER EN START!

Laden ...

Laden