• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Kosten grote beurt

Kosten grote beurt

De grote beurt is van essentieel belang om eventuele problemen vroegtijdig op te kunnen sporen en hoge reparatiekosten te voorkomen. Daarbij is het belangrijk voor de veiligheid en betrouwbaarheid van de auto. Maar wat zijn nu de kosten van een grote beurt?

 

Werkzaamheden grote beurt

Bij de grote beurt, die (afhankelijk van hoe intensief u rijdt) één keer per jaar wordt uitgevoerd, wordt de auto van binnen en buiten gecontroleerd op tientallen punten. Verder worden alle filters vervangen en worden de remmen gereinigd, ingevet en opnieuw afgesteld, en worden de vloeistof niveaus weer op peil gebracht. Dit zijn standaard werkzaamheden, maar het kan natuurlijk zijn dat er tijdens de grote beurt geconstateerd wordt dat er onderdelen vervangen moeten worden.

 

Indicatie kosten grote beurt

De kosten grote beurt zijn niet alleen afhankelijk van het merk, type en bouwjaar van uw auto, maar ook van de staat van uw auto, of deze goed is onderhouden en of u bewust rijdt. Daar komt nog bij dat garages verschillende tarieven hanteren voor een grote beurt. De gemiddelde kosten grote beurt liggen rond de €375. Dit is exclusief de kosten voor het eventueel vervangen van versleten onderdelen.

 

Op zoek naar de voordeligste kosten grote beurt?

Wilt u weten wat u precies kwijt zal zijn aan de kosten grote beurt? Plaats dan uw onderhoudsopdracht op 123autoschade.nl! U ontvangt binnen 24 uur offertes van autogarages uit uw buurt. Zo vindt u snel en gemakkelijk de beste deal en kunt u de gemiddelde kosten grote beurt tot een minimum beperken.

Laden ...

Laden