• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Kosten grote beurt auto

Kosten Grote beurt auto


Om ervoor te zorgen dat uw auto in goede conditie blijft, om eventuele problemen vroegtijdig op te kunnen sporen en om de veiligheid en betrouwbaarheid van het voertuig te waarborgen, heeft uw auto elk jaar een grote beurt nodig. Maar wat wordt er precies gedaan tijdens zo’n onderhoudsbeurt, en wat zijn de kosten van een grote beurt auto?

 

Standaard werkzaamheden en kosten grote beurt auto

Tot de standaard werkzaamheden die bij elke grote beurt auto worden uitgevoerd behoren het grondig controleren van de auto op zo’n 80 punten, het opnieuw afstellen en het smeren van de remmen en deurscharnieren, het vervangen het oliefilter, luchtfilter en de motorolie en het op peil brengen van de vloeistoffen. De standaard kosten grote beurt auto liggen rond de €375.

 

Extra werkzaamheden en kosten grote beurt auto

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat men tijdens de grote beurt ontdekt dat er bepaalde onderdelen hard aan vervanging toe zijn. Dat betekent dus extra kosten voor de grote beurt auto. Hoeveel u kwijt bent aan extra kosten grote beurt auto is uiteraard afhankelijk van de extra werkzaamheden en van welke onderdelen er vervangen moeten worden. Vraag altijd of de garage u even opbelt als ze iets constateren dat veel gaat kosten.

 

De laagste kosten voor een grote beurt auto?

Bent u bang voor hoge kosten grote beurt auto? Plaats dan uw auto-onderhoud opdracht op 123autoschade.nl! U ontvangt dezelfde dag nog offertes van autogarages bij u in de buurt, die u eenvoudig kunt vergelijken op prijs, afstand, review en bedrijfsprofiel. Zo vindt u snel en gemakkelijk een grote beurt tegen een kleine prijs!

Laden ...

Laden