• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Klein onderhoud auto

Wat is een kleine beurt? Waarom is het belangrijk? Wat voor werkzaamheden worden er uitgevoerd bij klein onderhoud auto? En hoe zorgt u dat u niet teveel betaalt voor klein onderhoud auto? Dat vertellen we u in dit artikel!

 

Wat is klein onderhoud auto?

Klein onderhoud auto is een standaard periodieke onderhoudsbeurt. Tijdens de kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto op de belangrijkste punten gecontroleerd. Bij elke kleine beurt worden tevens de motorolie en het motorolie filter vervangen. Afhankelijk van de staat van uw auto en de kilometerstand kan het zijn dat er aanvullende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van bepaalde onderdelen, zoals bougies of het luchtfilter.

 

Wanneer moet klein onderhoud auto worden uitgevoerd?

Deze wordt elk jaar uitgevoerd, of na het bereiken van een bepaalde kilometerstand. Wanneer het tijd is voor klein onderhoud auto is afhankelijk van wat voor auto u heeft, het type, de kilometerstand en hoe intensief de auto gebruikt wordt (af te leiden aan het gemiddelde aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt).

 

Waarom is klein onderhoud auto belangrijk?

Door het klein onderhoud auto niet uit te stellen, bent u er altijd van verzekerd dat u in een veilige, betrouwbare auto stapt. Klein onderhoud auto voorkomt dat u met onverwachte reparatiekosten wordt geconfronteerd en verlengd de levensduur van uw voertuig.

 

Hoe kunt u de kosten van klein onderhoud auto zo laag mogelijk houden?

Zoals gezegd is het belangrijk om klein onderhoud auto niet te lang uit te stellen. Daarbij is het slim om offertes van verschillende autogarages met elkaar te vergelijken. Dit kunt u heel eenvoudig doen op 123autoschade.nl. U plaatst gratis en vrijblijvend een onderhoudsopdracht op de site en ontvangt binnen 24 uur meerdere offertes van autogarages bij u in de buurt. Die offertes kunt u vervolgens vergelijken op prijs, afstand, reviews, enzovoorts. Zo krijgt u direct een goede indicatie van de verwachte kosten en kiest u gemakkelijk voor de beste deal!

 

KLIK HIER EN START!

Laden ...

Laden