• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Grote beurt

Wie in het bezit is van een auto moet deze elk jaar een grote beurt geven. Maar waarom is dat zo belangrijk? Wat houdt die grote beurt precies in? En hoe zorgt u dat u niet teveel betaalt voor de grote beurt?

 

Waarom een grote beurt?

De grote beurt is een grondige, uitgebreide onderhoudsbeurt voor uw auto. Zo’n onderhoudsbeurt is van essentieel belang om eventuele problemen vroegtijdig op te kunnen sporen. Zo voorkomt u hoge reparatiekosten en vervelende problemen op de weg. Uw auto jaarlijks een grote beurt geven verlengd de levensduur van uw auto. Daarbij geeft het een prettig gevoel om te weten dat u altijd in een veilige, betrouwbare auto de weg op kunt.

 

Wat wordt er gedaan tijdens de grote beurt?

Tijdens de grote beurt wordt uw auto nagekeken op meer dan 70 verschillende punten. Daarnaast worden ook standaard een aantal onderdelen vervangen, zoals bijvoorbeeld het luchtfilter en het oliefilter. Ook wordt de olie ververst en worden remvloeistof, ruitenwisservloeistof en koelvloeistof op peil gebracht. Wanneer tijdens de grote beurt blijkt dat er onderdelen moeten worden vervangen, dan kan dit vaak (uiteraard na overleg) meteen gedaan worden.

 

Hoe zorg ik dat ik niet teveel betaal voor de grote beurt?

Is uw auto toe aan een grote beurt, maar wilt u hier niet teveel geld aan uit geven? Plaats dan uw auto onderhoud opdracht op 123autoschade.nl! U ontvangt dezelfde dag nog meerdere offertes van autogarages bij u in de buurt, die u vervolgens direct kunt vergelijken op prijs, afstand, review en bedrijfsprofiel. Zo bent u altijd verzekerd van de beste deal voor de grote beurt!

Laden ...

Laden