• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Grote beurt auto

Grote beurt auto

Wat houdt de grote beurt auto precies in? Wanneer en hoe vaak moet de grote beurt auto worden uitgevoerd? En hoe kiest u de goedkoopste autogarage voor de grote beurt? Die vragen beantwoorden we in dit artikel!

 

Wat houdt de grote beurt auto eigenlijk in?

Bij een grote beurt wordt uw auto helemaal nagelopen volgens de instructies en richtlijnen van de fabrikant. Deze kunnen dus per auto iets verschillen, echter komen de werkzaamheden voor de meeste auto’s grotendeels overeen. Standaard wordt de olie ververst en worden de vloeistoffen weer bijgevuld tot het vereiste niveau. Bij auto’s met een dieselmotor worden de brandstoffilters vervangen, bij auto’s met een benzinemotor de bougies. De remmen worden schoongemaakt, gesmeerd en getest. Ook wordt er gekeken naar de conditie en werking van verlichting, ruitenwissers, schokdempers, uitlaat, accu, versnelling, enzovoorts.

 

Wanneer is het tijd voor de grote beurt auto?

Het juiste moment voor de grote beurt auto is afhankelijk van het merk en type auto waar u in rijdt en van de eerder uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. De richtlijnen voor onderhoud staan vermeld in de handleiding van uw auto, en in het onderhoudsboekje staat wanneer de laatste grote beurt heeft plaatsgevonden. Indien u geen onderhoudsboekje heeft, dan heeft u wellicht nog ergens bonnetjes van de garage liggen waarop u kunt zien wanneer de grote beurt auto voor het laatst is geweest.

 

Hoe vindt ik de goedkoopste grote beurt auto?

Wilt u niet teveel betalen voor de grote beurt auto? Dan bent u bij 123autoschade.nl aan het juiste adres! U kunt binnen enkele stappen een onderhoudsopdracht op de website plaatsen (dit is helemaal gratis en verplicht u tot niets!). U ontvangt dan binnen 24 uur meerdere offertes van autogarages in uw omgeving, welke u vervolgens met elkaar kunt vergelijken. Zo betaalt u nooit teveel voor de grote beurt auto!

 

Laden ...

Laden