• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Grote beurt auto wanneer

Grote beurt auto wanneer?

Een grote beurt auto, wanneer moet dat? Wat voor werkzaamheden worden er allemaal uitgevoerd? En wat mag zo’n grote beurt kosten?

 

Grote beurt auto, wanneer en hoe vaak?

De grote beurt is een onderhoudsbeurt die om de paar duizend kilometer uitgevoerd wordt. In de handleiding van uw auto staat vermeld wanneer u uw auto het best voor een grote beurt kunt wegbrengen. Heeft u een tweedehands auto zonder handleiding, dan is het raadzaam om even bij uw dealer of autogarage na te vragen hoe vaak uw auto een grote beurt nodig heeft.

 

Wat wordt er gedaan tijdens een grote beurt?

Er zijn een aantal zaken die standaard gecontroleerd of gedaan worden bij een grote beurt. Hierbij kunt u denken aan het uitgebreid controleren van de verlichting, carrosserie, autogordels, spiegels, banden, remmen, uitlaat, enzovoorts. Het oliefilter, de motorolie en het luchtfilter worden vervangen.

Wat er verder nog moet gebeuren, is natuurlijk afhankelijk van de staat van uw voertuig.

 

Wat kost een grote beurt?

De kosten voor een grote beurt vallen bij een auto die altijd goed is onderhouden vaak reuze mee. Maar wanneer het onderhoud is verwaarloosd of wanneer er veel dure onderdelen vervangen moeten worden, kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Het is niet wettelijk verplicht, zo’n grote onderhoudsbeurt, maar zeker wel aan te raden. Mensen die hun auto geen grote beurt geven komen later namelijk vaak voor veel hogere reparatiekosten te staan.

 

Wilt u een grote beurt voor een kleine prijs?

Plaats dan uw onderhoud opdracht op 123autoschade.nl! U ontvangt dezelfde dag nog offertes van autogarages bij u in de buurt. Die offertes kunt u vervolgens vergelijken op prijs, afstand, review en bedrijfsprofiel. Zo bent u altijd verzekerd van de beste deal!

 

KLIK HIER EN START!

Laden ...

Laden