• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

Grote beurt auto kosten

Is het binnenkort weer tijd voor de grote onderhoudsbeurt en wilt u graag weten wat u kunt verwachten met betrekking tot de grote beurt auto kosten? In dit artikel vertellen we u daar wat meer over!

 

Wat mag een grote beurt auto kosten?

“Wat mag een grote beurt auto kosten?” vragen veel mensen zich af. Meestal vallen de kosten bij goed onderhouden auto’s wel mee. Maar als het onderhoud is verwaarloosd of wanneer er veel dure onderdelen vervangen moeten worden, dan kunnen de kosten al snel oplopen. Voor nieuwe autobanden bijvoorbeeld, bent u zo’n €50 per stuk kwijt. Nieuwe remblokken kosten gemiddeld €125 per set, een nieuwe distributieriem ongeveer €100. Het meeste geld bent u kwijt aan onderdelen zoals de katalysator en de condensor. Dit zijn allemaal kosten die boven op de prijs van de grote beurt kunnen komen te liggen.

De grote beurt auto kosten zijn niet alleen afhankelijk van de staat van de auto, maar ook van het merk en het type van de auto. Verder moet u er ook rekening mee houden dat elke autogarage weer andere tarieven hanteert. De grote beurt auto kosten voor een gemiddelde auto liggen meestal rond de €375.

 

Op zoek naar de laagste grote beurt auto kosten?

Plaats dan gratis en vrijblijvend uw onderhoud opdracht op 123autoschade.nl! U ontvangt dezelfde dag nog offertes van autogarages in uw omgeving. Deze offertes kunt u vervolgens vergelijken op prijs, afstand, reviews en bedrijfsprofiel. Zo voorkomt u onnodig hoge kosten en bent u altijd verzekerd van de voordeligste grote beurt auto kosten!

Laden ...

Laden