• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

APK uiterste datum

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is bedoeld om te controleren of uw auto nog aan de eisen voor veiligheid en milieu voldoet. De APK is wettelijk verplicht, wat betekent dat u zonder geldige APK problemen kunt krijgen. Weet u wat de gevolgen zijn als de APK uiterste datum verstreken is?

 

Bericht over uw APK

Sinds begin 2015 krijgen we geen brief meer van het RDW als het weer tijd is voor de jaarlijkse APK; u ontvangt hierover bericht in uw berichtenbox op mijn.overheid.nl. Omdat deze verandering ervoor heeft gezorgd dat bij heel veel autobezitters de APK uiterste datum verstreek zonder dat zij het door hadden, is de kans groot dat u volgend jaar op een andere manier bericht krijgt over uw APK uiterste datum. U bent er uiteindelijk echter zelf verantwoordelijk voor dat u uw auto op tijd laat keuren. Het is dus aan te raden om de APK uiterste datum in uw agenda te noteren.

 

APK uiterste datum verstreken?

Is de APK uiterste datum verstreken en heeft u uw auto nog niet opnieuw laten keuren, dan ontvangt u een boete. U mag zonder geldige APK dan ook niet rijden met uw auto. Om te voorkomen dat u boetes krijgt en niet meer met uw auto mag rijden is het dus zaak dat u uw auto VOOR of uiterlijk op de APK uiterste datum laat keuren.

 

Goedkoop uw auto laten keuren?

Een APK keuring hoeft helemaal niet duur te zijn! Zet uw APK opdracht op 123autoschade.nl en u ontvangt dezelfde dag nog offertes van APK keurbedrijven bij u in de buurt. U kunt de keurbedrijven vergelijken op prijs, afstand, review en bedrijfsprofiel. Zo bent u verzekerd van de goedkoopste APK keuring!

 

KLIK HIER EN START!

Laden ...

Laden