• Schade, wat nu? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Inloggen

Wat te doen bij schade

CATEGORIE

UITGELICHT

APK keuring kosten

Als u in het bezit bent van een auto, dan moet deze volgens de wet elk jaar APK gekeurd worden. In dit artikel vertellen we u wat u kunt verwachten met betrekking tot de APK keuring kosten.

 

Gemiddelde APK keuring kosten

Er is geen wettelijk vastgestelde prijs voor APK keuring kosten. Elk bedrijf dat APK keuringen uitvoert hanteert andere kosten. Voor auto’s met een benzinemotor liggen de APK keuring kosten doorgaans tussen de €20 en €65 euro. Voor auto’s met een diesel motor liggen de prijzen in sommige gevallen wat hoger.

 

APK keuring combineren met onderhoudsbeurt

Veel mensen kiezen ervoor om de APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook geld. Uw auto wordt in zo’n geval veel uitgebreider nagelopen, en er worden slechts een paar extra uren berekend. Daar komt nog bij dat u maar één keer naar de garage hoeft met uw auto. Zaken waar de auto op afgekeurd zou kunnen worden, kunnen direct worden verholpen. Ideaal dus!

 

APK keuring kosten en kwaliteit

Als het op APK keuring kosten aankomt wordt er behoorlijk geconcurreerd tussen verschillende autogarages. Veel mensen vragen zich af of het wel slim is om te kiezen voor een garage die de laagste APK keuring kosten hanteert. Gelukkig wordt de kwaliteit van de APK keuringen gecontroleerd door de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Daar hoeft u zich dus geen zorgen om te maken. Wel moet u er rekening mee houden dat er ook bedrijven zijn die lage APK keuring kosten gebruiken om klanten binnen te halen, en vervolgens geld willen verdienen op het uitvoeren van aanvullende werkzaamheden. Het is dus raadzaam om met de betreffende garage af te spreken dat eventuele aanvullende werkzaamheden voor de uitvoering met u overlegd worden.

 

Besparen op APK keuring kosten?

Wilt u ook zoveel mogelijk geld besparen op de APK keuring kosten? Plaats dan uw APK opdracht op 123autoschade.nl en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van autogarages bij u in de buurt. Deze kunt u eenvoudig vergelijken op o.a. APK keuring kosten, afstand en reviews. Zo weet u zeker dat u de beste deal ontvangt!

 

KLIK HIER EN START!

Laden ...

Laden